Det är alltid så inspirerande och upplyftande att läsa en bok som ger ledtrådar till hur vi beter oss och varför.

När jag läser ”David Rocks Your Brain at work”  får jag den ena Aha-upplevelsen efter den andra. Jag förstår varför jag har svårt att ha många bollar i luften, varför jag inte kan ta bra beslut när jag är arg och varför jag ibland har svårt att vara kreativ.
Med enkla tekniker kan jag ge min hjärna det den behöver för att hela min tillvaro på jobbet ska fungera bättre. Allt som David Rock tar upp i boken har sin grund i hjärnforskning och fungerar i verkligheten. Det är enklare än man kan tro att öka sin effektivitet och arbetsglädje rejält.

Om du är intresserad av att köpa boken skickar jag med länkarna till den engelska respektive svenska versionen av boken! Läs den – det är väl investerade timmar av ditt liv som kommer generera fler…..

Vill ni sen mäta detta på jobbet. Hör av dig!

Köp boken på engelska

Köp boken på svenska

EnglishSwedish