| Diplomutbildning |
Led med EQ och SCARFmodellen

 

Anmälan

Nya sätt att leda

För att lyckas i vår snabba nutid behövs innovativa företagskulturer där medarbetarna har förutsättningar att se möjligheter och snabbt hantera förändringar. Hjärnforskningen  ger oss nya kunskaper och verktyg att använda för att utveckla ledarskapet och förmågan till effektivt samarbete. Mänskligt beteende har sitt ursprung i känslor och instinkter, som i sin tur bottnar i individens värderingar och grundläggande allmänmänskliga behov.

Hantera känslor på jobbet

Väl utvecklad emotionell intelligens är en av de ledarskapsförmågor efterfrågas allt mer i framtidens arbetsliv, en vardag där förändring är en konstant och medarbetarnas välmående är ett måste.
Lär dig leda med EQ och SCARF-modellen!

 

Diplomutbildning i Emotionell Intelligens

Kursinnehåll

Modul 1 – Värderingar och kultur
Modul 2 – Den sociala hjärnan och emotionell intelligens
Modul 3 – Lär dig använda tankemodellen SCARF
Modul 4 – Mäta och skapa rum för samtal
Modul 5 – Mål, handlingsplan och diplomering

Beräknad kurslängd: 12 timmar

Efter avslutad kurs har du kompetens och nya sätt att leda – både dig själv och andra samt:

  • Kunskap om hjärnan, våra värderingar och grundläggande sociala behov.
  • Idéer och verktyg som skapar tillit och ökar den emotionella intelligensen hos både individen och i gruppen.
  • Konkreta metoder för att mäta och följa upp kulturen, värderingar och SCARF.
  • Ett utökat professionellt nätverk genom interaktionen med andra deltagare.
l

Om studierna

Utbildningen är en onlineutbildning i ett Learning Management System. Varje modul inleds med ett webbinarie tillsammans med våra kursledare där teori och övningar varvas.

Webbinarietider
Samtliga webbinarieträffar sker kl 08.00-09.00

Modul 1: 12 mars 2020
Modul 2: 26 mars 2020
Modul 3: 9 april 2020
Modul 4: 23 april 2020
Modul 5: 7 maj 2020

Efter varje webbinarie sker individuella onlinestudier kring modulens ämne i ett e-learning verktyg. Där finns arbetsmaterial och dokumentation, reflektions- och hemuppgifter. I kursavgiften ingår ett Skypesamtal på 20 minuter där vi hjälper dig med dina specifika utmaningar.

Utbildningen avslutas med test och Diplomering.

För vem?

Diplomutbildningen Led med EQ och SCARF-modellen riktar sig till dig som vi tror kan vara VD, HR-chef, Kommunikationschef eller Förändringsledare i någon form. För dig som vill få med dig medarbetarna och är nyfiken på hur hjärnan fungerar – och vill lägga minimalt med tid till maximal effekt!

Kostnad

Diplomutbildningen Led med EQ och SCARF-modellen kostar 4.900 kr inkl moms tom 1 februari, därefter höjs priset till 6.900 kr inkl moms. Betalning sker med kort vid anmälan.
Behöver du en faktura? Kontakta oss på  info@yesboxtalent.se

Kursledare

Kicki Molin

Kicki har en gedigen erfarenhet inom strategiska analyser och undersökningar. Hon har verkat som VD, projektledare och försäljningschef. Kicki är utbildad till bland annat CIQ coach, NLP Master, Sports Performance coach och LAB Profile trainer. Mental träning och motivation genom tydliga målbilder är hennes passion.

Eva Eliasson

Eva E som är coachcertifierad och utbildad i social psykologi, EQ samt personligt närvarande ledarskap har ett brett kompetensområde. Hon har jobbat som marknadschef och byråstrateg, nu brinner hon för kulturutveckling och upplevelsebaserad pedagogik.

Jag vill veta mer om Diplomutbildningen Led med EQ och SCARFmodellen - kontakta mig

11 + 7 =

EnglishSwedish