| Diplomutbildning |
Led med EQ och SCARFmodellen

 

Anmälan

Nya sätt att leda

För att lyckas i vår snabba nutid behövs innovativa företagskulturer där medarbetarna har förutsättningar att se möjligheter och snabbt hantera förändringar. Hjärnforskningen  ger oss nya kunskaper och verktyg att använda för att utveckla ledarskapet och förmågan till effektivt samarbete. Mänskligt beteende har sitt ursprung i känslor och instinkter, som i sin tur bottnar i individens värderingar och grundläggande allmänmänskliga behov.

Hantera känslor på jobbet

Väl utvecklad emotionell intelligens är en av de ledarskapsförmågor efterfrågas allt mer i framtidens arbetsliv, en vardag där förändring är en konstant och medarbetarnas välmående är ett måste.
Lär dig leda med EQ och SCARF-modellen!

 

Diplomutbildning i Emotionell Intelligens

l

Om studierna

Utbildningen är en onlineutbildning. Varje modul inleds med ett webbinarie tillsammans med våra kursledare där teori och övningar varvas.

Webbinarietider
Samtliga webbinarieträffar sker kl 08.00-09.00

Modul 1: 12 december 2019
Modul 2: 9 januari 2020
Modul 3: 23 januari 2020
Modul 4: 6 februari 2020
Modul 5: 20 februari 2020

Efter varje webbinarie sker onlinestudier kring modulens ämne i ett e-learning verktyg. Där finns arbetsmaterial och dokumentation, reflektions- och hemuppgifter. Utbildningen avslutas med test och Diplomering.

Kursinnehåll

Modul 1 – Värderingar och kultur
Modul 2 – Den sociala hjärnan och emotionell intelligens
Modul 3 – Lär dig använda tankemodellen SCARF
Modul 4 – Mäta och skapa rum för samtal
Modul 5 – Mål, handlingsplan och diplomering

Beräknad kurslängd: 12 timmar

Efter avslutad kurs har du kompetens och nya sätt att leda – både dig själv och andra. Du har verktyg som skapar tillit och ökar den emotionella intelligensen hos både individen och i gruppen. Och konkreta metoder för att mäta och följa upp kulturen, värderingar och EQ.

För vem?

Diplomutbildningen Led med EQ och SCARF-modellen riktar sig till dig som vi tror kan vara VD, HR-chef, Kommunikationschef eller Förändringsledare i någon form.

För dig som vill få med dig medarbetarna och är nyfiken på hur hjärnan fungerar.

Och för alla som vill lägga minimalt med tid till maximal effekt!

Kostnad

Diplomutbildningen Led med EQ och SCARF-modellen kostar 4.900 kr inkl moms. Betalning sker med kort vid anmälan eller via faktura – kontakta oss på info@yesboxtalent.se 

Kursledare

Kicki Molin

Kicki har en gedigen erfarenhet inom strategiska analyser och undersökningar. Hon har verkat som VD, projektledare och försäljningschef. Kicki är utbildad till bland annat CIQ coach, NLP Master, Sports Performance coach och LAB Profile trainer. Mental träning och motivation genom tydliga målbilder är hennes passion.

Eva Eliasson

Eva E som är coachcertifierad och utbildad i social psykologi, EQ samt personligt närvarande ledarskap har ett brett kompetensområde. Hon har jobbat som marknadschef och byråstrateg, nu brinner hon för kulturutveckling och upplevelsebaserad pedagogik.

Modul 3 hålls av Eva Hamboldt

Eva H har en Masters i Neuroledarskap vid NeuroLeadership Institute i NY. Med erfarenhet av förändrings- och utvecklingsprocesser på individ, grupp och organisationsnivå erbjuder hon ett neurovetenskapligt perspektiv på organisationsutveckling.

Jag vill veta mer om Diplomutbildningen Led med EQ och SCARFmodellen - kontakta mig

13 + 14 =

EnglishSwedish