Yesbox Solutions förvärvar Sales Organization Survey från Sahlgren & Skog

Yesbox Solutions AB har förvärvat Sahlgren & Skogs Sales Organization Survey-plattform för att mäta säljkårers effektivitet. Detta steg stärker vår portfölj av digitala lösningar för framgångsrika organisationer och förbättrad dialog med medarbetare och kunder.

En komplett lösning för organisationsutveckling

Vi erbjuder nu en bredare portfölj av digitala verktyg för organisationsutveckling genom att integrera Sales Organization Survey-plattformen med våra befintliga medarbetarundersökningar, medarbetarsamtal, pulsmätningar och kundundersökningar. Det ger våra användare en heltäckande plattform för att främja effektiva och välmående organisationer.

 

Fördelar för våra användare

Sales Organization Survey-plattformen möjliggör mätning och utvärdering av säljkårers prestationer, identifiering av utbildningsbehov och optimering av försäljningsstrategier. Tillsammans med våra befintliga lösningar för medarbetarundersökningar och medarbetarsamtal ger vi omfattande verktyg och insikter för att skapa en positiv arbetsmiljö, öka medarbetarnas engagemang och förbättra kundrelationerna.

 

Sahlgren & Skog som renodlat konsultföretag

Sahlgren & Skog kommer nu fokusera på renodlad konsultverksamhet inom Sales Management, inklusive den nystartade Säljchefsakuten som erbjuder rådgivningstjänster för säljchefer och försäljningsledning.

 

Samarbete och innovation framåt

Vi välkomnar användarna av Sales Organization Survey-plattformen till Yesbox Solutions-familjen och erbjuder breda lösningar och expertstöd. Tillsammans med Sahlgren & Skog fortsätter vi driva innovation och utveckling för att hjälpa kunder att nå affärsmål och skapa framgångsrika och välmående organisationer.

Genom detta förvärv stärker vi vårt erbjudande och etablerar oss som en pålitlig partner för organisationer som vill förbättra sin försäljningseffektivitet och skapa en positiv arbetsmiljö. Vi ser fram emot samarbetet med Sahlgren & Skog för att leverera högkvalitativa lösningar och stödja våra kunders framgång.

Stort tack till <- Erik Skog och Anders Sahlgren -> för en fantastisk modell och analys.