Health check

Läs mer om vår health check för riskkapitalister

Mät det ingen annan mäter och få en flygande start eller omstart på ditt förvärv

Yesbox Acquisition Healthcheck (YEAH) vänder sig till ägare av förvärvade bolag som snabbt vill förstå vilka förutsättningar det köpta bolaget har att lyckas med utstakade förändringar och om företagets verkliga kultur stöttar affärsplanen.  Vill ni förstå vilka förutsättningar bolaget har att lyckas med förändringar med befintlig personal? Då är detta något för er.

 

Skapa förutsättningar för snabb förändring
YEAH! minskar kraftigt tiden det normalt tar att inse hur saker och ting egentligen ligger till. I samarbete med riskkapitalbranschen har Yesbox tagit fram ett paket kring hur medarbetare och chefer mår i företaget. Fokus är att ”komma under ytan”, att förstå om nuvarande kultur stöttar eller stjälper en förändringstakt som lär bli högre än tidigare och ge information om var bromsklotsarna finns.

 

Kulturen i framtida stjärnbolag

YEAH! Ställer frågor på 3 nivåer – företag, team och medarbetare. Vi tydliggör genom att ställa frågor inom 5 viktiga områden:
1.     Utveckling 
2.     Ledning (frågor om vision/ värderingar, mål, styrning och förmågor)
3.     Kultur-Miljö (STARS-frågor om dynamiken i teamet)
4.     Leverans ( teamfrågor om samverkan och kommunikation)
5.     Personliga drivkrafter (frågor till medarbetaren)

Vill ni bara göra en 360 analys på era chefer? Läs mer här
 
Yesbox ser målgruppen för för denna tjänst som främst svenska riskkapitalbolag. I Sverige är vi bra på att förstå kraften i arbetskraften och vill  inte bara förstå ekonomiska tal.