Våra samarbeten med 

hotell-verksamheter

 

Matchar företagskulturen hotellets varumärke?

Yesbox har samarbetat med många organisationer genom åren. Vi vet hur avgörande det är, kanske allra mest för hotell, att medarbetarna delar företagets värderingar och målbild för att kundupplevelsen ska bli perfekt.

När medarbetarna känner sig sedda och förstådda av hotellets ledning stärks lojaliteten väsentligt till er som arbetsgivare.
Inom er bransch har vi kunnat påvisa ett tydligt samband mellan nöjda medarbetare och bättre resultat i form av positiv word of mouth, högre booking rates och positiva reviews.  

För att skapa den interna företagskultur ni vill ha,
där era medarbetare vill göra sitt yttersta för era kunder, har vi på Yesbox  ett verktyg som hjälper er!

 

Yesbox Samtal

Få dina medarbetare att prestera på topp!

Yesbox samtal har en otrolig genomslagskraft i kommunikationen mellan företagsledningen och dess anställda. Våra nuvarande kunder ser tydlig förändring hos sina medarbetare gällande personligt driv och viljan att göra sitt yttersta när de jobbar med

Yesbox Samtal.

Bakgrund

YESbox menar att ledare behöver våga vara transparenta i sin intention och sitt agerande i den interna kommunikationen. Först när chefer vågar föra ärliga dialoger med sina medarbetare ökar förståelsen för hur varje medarbetare ska kunna prestera på topp för organisationens bästa. 

YESbox Samtal utgår från en kortlek som är framtagen utifrån hjärnforskning inom neuro-researchNeuro-research visar att när vi ökar förståelsen kring hur hjärnan fungerar och jobbar efter hjärnsmarta system förbättras lönsamheten inom organisationer avsevärt. Genom att ta hjälp av hjärnforskningen är det möjligt att utveckla signifikant mer effektiva strategier och driva beteendeförändringar till en bråkdel av den tid och kostnad det har tagit tidigare! 

HUR GÅR DET TILL?

YESbox Samtal är verktyget som skapar förståelse mellan chef och medarbetare. Det är en kombination av fysiska värdekort och ett digitalt verktyg. Korten som används under samtalet bygger på värderingar som är framtagna med neuro-research (se Bakgrund). 

Värderingarna leder snabbt in samtalet på vad som är viktigt för varje medarbetare. Detta skapar en hjärnsmart dialog mellan chef och medarbetare i hur de kan skapa de förutsättningarna som krävs för att just den medarbetaren ska kunna prestera på topp. Dessutom kan chef och medarbetare tillsammans skapa en tydlig målsättning och handlingsplan utifrån kompetensområden – och allt går att koppla till företagets övergripande mål.

YESbox Samtal ger tydliga resultat i företagskulturen som i sin tur reflekteras på varumärket och ytterst i hela kundupplevelsen! 

Kontakta mig, jag är nyfiken på YESbox Samtal

9 + 5 =

Två av våra nöjda hotell-kunder

”YESbox Samtal fungerar utmärkt för oss och vi är mycket nöjda. Enkelt och överskådligt, och ger oss en mycket bra möjlighet till individuell uppföljning med naturlig koppling till målen. Verktyget skapar en bra, avslappnad men tydlig process för samtalen och det är enkelt att få till en bra dialog.”

Ann-Sophie Myrefelt

Hotelldirektör, Radisson Blu Uppsala

“Jag blev nog kär från första början när jag höll i kortleken.
Det är så skönt att ha ett verktyg för medarbetarsamtal som dessutom ger ett levande samtal. Här får man även en uppföljning som blir smidig och enkel att följa upp till vardagen, så att det lever hela tiden.”

Cecilia Winholm,

Såstaholm konferens & hotell