INTEGRITETSPOLICY

Integritetspolicy

 

Behandling av personuppgifter hos Yesbox Solutions AB

Yesbox  sparar aldrig mer personuppgifter än vad som är nödvändigt för att leverera tjänster och produkter samt för att du ska kunna ta del av våra nyhetsbrev och inbjudningar till events, utbildningar, tjänster för kompetensutveckling samt för att bli fakturerad.

 

Vi ger aldrig ut uppgifter till tredje part. 

Alla uppgifter sparas säkert och aldrig längre än nödvändigt. Du äger alltid ”rätten att bli glömd” genom att kontakta oss på vår info mail, info@yesboxtalent.se och be oss plocka bort dig från våra system helt eller delvis.

 

Kategorier av personuppgifter vi samlar in

De uppgifter du lämnar till oss är data som du aktivt tillhandahåller oss genom att exempelvis: fylla i kontaktformulär, beställa produkter och tjänster, registrera dig och delta i våra evenemang och utbildningar eller svara på en utsänd enkät, samtal eller drivkraftsanalys/-test.

 

För personer sparar vi endast namn, mailadress, kontaktväg och i vissa fall telefonnummer. Är du kund har vi ett speciellt GDPR avtal hos oss så då sparar vi även annan information. Vi arbetar alltid för att säkra ett etiskt och professionellt nyttjande av våra tjänster.

 

För avtalskunder som har egen inloggning till kundnamn.yesboxtalent.net eller kundnamn.yesbox.com så har vi ett GDPR avtal (villkor, behandlingsregister och biträdesavtal).  Hör av dig till oss om du inte fått det.

 

Är du avtals-/fakturakund så gäller avtalets och bokföringslagens regler för hur länge uppgifter för fakturering sparas.

 

Hur länge vi behåller din personliga information

Vi sparar endast dina personuppgifter så länge det är relevant för det syfte som det ursprungligen samlades in för. Information kring hur länge vi behandlar dina personuppgifter kommer att ges till dig när vi samlar in dem och erhåller ditt samtycke.

 

Hur kontaktar du oss?

Om du har några frågor angående denna integritetspolicy, vår behandling av person- uppgifter eller vill kontakta oss angående dina personuppgifter, hör av dig till oss på e-post info@yesboxtalent.se.

 

Cookies

 

EnglishSwedish