Härligt kundbesök hos Hällde!

Kicki Molin, vår VD & grundare, träffade en av våra kunder Jan Sigurdh, VD på HälldeNedan kan ni läsa mer kring vårt samarbete. 

Hur fick du höra om YesBox Samtal?

Vi behövde ett verktyg så jag googlade runt lite. Det fanns inte så många alternativ på marknaden, verkade spännande!

Varför valde du det? 

 Vi bestämde oss för att testköra YESbox Samtal i ett år och enbart kortleken, dvs värdesamtalet.  Många var tveksamma och rädda för förändringen men när när de anställda fick genomföra samtalen blev reaktionen nästan tvärtom. 

I vanliga fall är det jag som chef som är den som pratar men med dessa kort blev det en helt annan dialog som kom ifrån medarbetarna! 

Vad är fördelen med verktyget? 

Det är korten som driver fram dialogen. Det spelar nästan ingen roll vilka kort vi kör utan verktyget är utformat på ett sätt att vi alltid kommer fram direkt till det viktiga som behöver diskuteras. 

Vad är det som gör att du fortsätter att jobba med YESbox?

Det engagerar medarbetarna samt skapar ett underlag som är lätt att följa upp. Dessutom är det smidigt att skräddarsy verktyget utefter hur vi tycker det har passat bäst för just oss. 

 Vad står Yesbox för?

Haha ingen aning-det måste ha något med lådor/boxar att göra!

 Tack Jan för din tid och dina tankar kring vårt samarbete!

Stor eloge till vår kund Knowit!

Yesbox delde ut vårt Engagemangspris 2019 till koncernen Knowit för ett Shape INDEX över 85 inom verktyget YESbox Puls. Knowit har under året inte bara lyckats i affärer utan dessutom skapat en intern hjärnsmart SCARF kultur. Majoriteten av KnowIts alla 54 bolag i Norden har mycket höga index som visar att medarbetarna är viktiga, samtidigt som man skapat tydliga ramar kring utvecklingen där medarbetarna kan fatta egna beslut.

Detta är ett bevis på att inom Knowit byggs värdefulla relationer och medarbetarna behandlas enligt samma spelregler. Vi är mycket imponerade! (också av NPS). På bilden ser vi fantastiska Head of Communications Christina Johansson och CEO Per Wallentin ta emot årets diplom.

Stort grattis!

EnglishSwedish