OM OSS

Med stöd i digitala verktyg som stöder ny forskning skapar vi samverkan, utveckling & resultat

BOKA DEMO

Yesbox vill att organisationer ska förstå kraften med i samtal & medarbetarenkäter för att skapa långsiktiga lösningar som ökar motivation & sammanhållning på arbetsplatsen. 

Vår vision är att skapa lönsamma organisationer där engagemang, talang och kraft fokuseras i samma riktning

 Vi erbjuder en plattform av tjänster för chefer och medarbetare för att hjälpa dem med att både sätta och upp följa upp mål och aktiviteter, och då både verksamhetsmål och personliga utvecklingsmål. Våra kunder upplever att de medarbetarsamtal de har med vår metodik (värdesamtal) blir mer intressanta och utvecklande för både medarbetare och chef. Då vi även erbjuder pulsundersökningar och de åtgärder man bestämmer i båda dessa tjänster landar i samma aktivitetsplan, och dessa aktiviteter kan också relateras till personliga eller team-mål.

Kicki Molin

VD

Mod och samverkan

 Våra kunder har gång på gång bevisat på modigt ledarskap. I en värld full av mängder av val har vi en tendens att vända oss till samma lösningar. Vi har dock sett att samverkan och mod skapar både nya lösningar och bättre resultat.

YESbox  tjänster bygger på år av forskning och upprepande bevis för att skapa resultat. Vi siktar på långsiktiga lösningar som kräver modigt ledarskap. 

Utveckling och medkänsla

Vi människor är känslodrivna och därför behöver hjärtat vara med i det vi gör. Våra tjänster är byggda för att skapa en kultur som skapar medkänsla och utveckling på alla nivåer i organisationen, horisontellt & vertikalt. När våra behov tillgodoses kan vi skapa underverk! 

Våra metoder fokuserar på mål motivation och känslor i rätt riktning.

Resultat

För att man ska känna att det händer något måste det man gör visa resultat direkt i praktiken.

Då bevisas nyttan medan man är på väg. Vi på YESbox ser ofta att våra verktyg visar resultat och göra skillnad i praktiken. 

Med hjälp av smart teknik och relevant kunskap om beteenden kan vi leverera praktiska prisvärda verktyg som gör skillnad och skapar tydliga resultat i er verksamhet.

EnglishSwedish