OM OSS

Våra tjänster skapar mod, medkänsla & resultat

BOKA DEMO

Yesbox Talent grundades 2016. Vi vill att organisationer ska förstå kraften med medarbetarsamtal & medarbetarundersökningar så de enkelt kan skapa långsiktiga lösningar som ökar motivation & sammanhållning på arbetsplatsen. 

Vår vision är att skapa lönsamma organisationer där engagemang, talang och kraft fokuseras i samma riktning

Kicki Molin

VD

Mod

Våra kunder har gång på gång bevisat på modigt ledarskap. I en värld full av mängder av val har vi en tendens att vända oss till de enklaste lösningarna. Vi har dock sett att för att få önskade effekter gällande organisationskulturer behövs mer än intuitiva, enkla lösningar. YESbox Talent tjänster kan verka komplexa men bygger på år av forskning och upprepande bevis för att skapa resultat. Vi siktar på långsiktiga lösningar som kräver modigt ledarskap. 

Medkänsla

Vi människor är känslodrivna och därför behöver hjärtat vara med i det vi gör. Våra tjänster är byggda för att skapa en kultur som skapar medkänsla på alla nivåer i organisationen, horisontellt & vertikalt. När känslor används på ett intelligent sätt kan vi skapa underverk! Våra metoder, som är baserade på modern performance management, skapar motivation och känslor i rätt riktning.

Resultat

För att man ska känna att det händer något måste det man gör visa resultat direkt i praktiken. Då bevisar man nyttan medan man är på väg. Vi på YESbox Talent gillar att se resultaten göra skillnad i praktiken. Med hjälp av smart teknik och relevant kunskap om beteenden kan vi leverera praktiska prisvärda verktyg som gör skillnad och skapar tydliga resultat i er verksamhet.

EnglishSwedish