OM OSS

Vi har verktyg som skapar engagerade medarbetare

BOKA DEMO

Yesbox Talent grundades 2015 och består idag av ett härligt gäng drivna och erfarna konsulter som kallar sig för motivationscoacher. Vi vill att organisationer ska förstå syftet med medarbetarsamtal & medarbetarundersökningar så de enkelt kan öka motivation & sammanhållning på arbetsplatsen. Därför har vi utvecklat verktyg som underlättar & skapar effektiva dialoger mellan chef & medarbetare.

Vår vision är att skapa lönsamma organisationer där engagemang, talang och kraft fokuseras i samma riktning

Kicki Molin

VD

Modernt

För att man ska känna att det händer något måste det man gör visa resultat direkt i praktiken. Då bevisar man nyttan medan man är på väg. Vi gillar att lära och göra samtidigt. Med hjälp av smart teknik och relevant kunskap om beteenden kan vi leverera praktiska prisvärda verktyg som gör skillnad.

Tidseffektivt

För att få önskade effekter behövs enkla och intuitiva lösningar. Enkla lösningar är lätta att ta till sig och gör att man får snabbare resultat. Hellre ett litet steg i taget än att samla sig för ett gigantiskt kliv som aldrig blir av. Vi erbjuder enkla, digitala verktyg med syfte att skapa motivation.

Forskningsbaserat

Vi människor är känslodrivna och därför behöver hjärtat vara med i det vi gör, men för att vi ska kunna tro på lösningen krävs att det finns bevis. Detta får vi främst från hjärnforskningen. När känslor används på ett intelligent sätt kan vi skapa underverk! Våra metoder, som är baserade på modern performance management, skapar motivation i rätt riktning.