Välkommen till vårt eftermiddags seminarium om att mäta det ”omätbara”

Hjärna dreamstime På seminariet berättar vi om en ny typ av mätningar där organisationer kan mäta formen på organisationen och därefter skapa en vinnande kultur. Med utgångspunkt i  hjärnforskningen och digitala verktyg visar vi ett nytt effektivt sätt att arbeta med lönsam motivation. Ledarna får ett  effektivt verktyg som  sätter fingret på mellanmänskliga problem och möjligheter.

Utgångspunkten är kunskapen om hur vår hjärna fungerar,  där vi använder kunskap som utvecklats under 16 år tillsammans med drygt 2 000 ledare tvärs över 50 olika företag i Europa och USA.

I vårt effektiva digitala verktyg  kan alla få tillgång till resultatet och har möjligt att arbeta vidare med dagböcker och handlingsplaner. Organisationer som använder denna mätning kan åstadkomma förändringar på kort tid och dessutom mäta exakt var en insats behövs.

Med hjälp av kunskap från hjärnforskningen, kan vi ställa rätt frågor och få besked om vad som fungerar eller inte fungerar i en grupp av människor. Spännande eller hur?

Vill du vet mer är Du välkommen på vårt eftermiddags seminarium!

När: Tisdagen den 23 februari kl. 15.30 – 17.30
Var: House of Stratvise, Engelbrektsplan 2 3 tr

Anmäl dig här

Klicka på registrera och checka ut. Fyll sedan i namn, email och företag.

EnglishSwedish