Nyheter & Händelser

Läs om kommande Seminarier och Händelser hos YESbox Talent

Eller kika in på Bloggen

Frukostseminarium: Hur kan Pulsmätningar och Samtal skapa hjärnsmarta organisationer?

Nästa seminarium kommer ta plats hösten 2019. Om Du vill boka en workshop/föreläsning skriv gärna till oss på info@yesboxtalent.se eller passa på att delta i ett webbinarie så länge! 

HEJA TEAM RYNKEBY!

YESbox Talent- nöjda sponsorer!

Inte mindre än 2 000 cyklister och 500 medhjälpare, uppdelade på 54 Team Rynkeby-lag ifrån sju länder, har varit med på den åtta dagar långa cykelturen till Paris till förmån för kritiskt sjuka barn. Det var en mycket nöjd Team Rynkeby-direktör som hälsade över 2 500 Team Rynkeby-deltagare välkomna till Paris i slutet av juli 2019.

Om Team Rynkeby-deltagarna sover lite extra länge idag så har de verkligen förtjänat det. Deltagarna har gjort en utomordentlig insats under de senaste 10 månaderna! Vi på YESbox är mycket stolta över att sponsra er! Heja er!

Framtidens arbetsplats i Svenska Dagbladet! 

Kul att få vara en del av Tematidningen Framtidens arbetsplats i Svenska Dagbladet under maj! Tidningen finns tillgänglig online, mobilt & print.

In & läs här!

Stor eloge till vår kund Knowit!

Förra veckan delade vi på YESbox ut vårt Engagemangspris 2019 till koncernen Knowit för ett Shape INDEX över 85 inom verktyget YESbox Puls. Knowit har under året inte bara lyckats i affärer utan dessutom skapat en intern hjärnsmart SCARF kultur. Majoriteten av KnowIts alla 54 bolag i Norden har mycket höga index som visar att medarbetarna är viktiga, samtidigt som man skapat tydliga ramar kring utvecklingen där medarbetarna kan fatta egna beslut.

Detta är ett bevis på att inom Knowit byggs värdefulla relationer och medarbetarna behandlas enligt samma spelregler. Vi är mycket imponerade! (också av NPS). På bilden ser vi fantastiska Head of Communications Christina Johansson och CEO Per Wallentin ta emot årets diplom.

Stort grattis!

Härligt kundbesök hos Hällde!

Förra veckan träffade Kicki Molin, vår VD & grundare, en av våra kunder Jan Sigurdh, VD på HälldeNedan kan ni läsa mer kring vårt samarbete. 

Hur fick du höra om YESBox Samtal?

Vi behövde ett verktyg så jag googlade runt lite. Det fanns inte så många alternativ på marknaden, verkade spännande!

Varför valde du det? 

 Vi bestämde oss för att testköra YESbox Samtal i ett år och enbart kortleken, dvs värdesamtalet.  Många var tveksamma och rädda för förändringen men när när de anställda fick genomföra samtalen blev reaktionen nästan tvärtom. 

I vanliga fall är det jag som chef som är den som pratar men med dessa kort blev det en helt annan dialog som kom ifrån medarbetarna! 

Vad är fördelen med verktyget? 

Det är korten som driver fram dialogen. Det spelar nästan ingen roll vilka kort vi kör utan verktyget är utformat på ett sätt att vi alltid kommer fram direkt till det viktiga som behöver diskuteras. 

Vad är det som gör att du fortsätter att jobba med YESbox?

Det engagerar medarbetarna samt skapar ett underlag som är lätt att följa upp. Dessutom är det smidigt att skräddarsy verktyget utefter hur vi tycker det har passat bäst för just oss. 

 Vad står YESbox för?

Haha ingen aning-det måste ha något med lådor/boxar att göra!

 Tack Jan för din tid och dina inputs kring vårt samarbete!

YESbox Talent uppgraderar till Bronssponsor!

YESbox Talent är stolta att presentera sitt utökade samarbete med Team Rynkeby!

2019 verkar YESbox Talent som bronssponsor. Läs mer om Team Rynkeby och samarbetet nedan.

Way to go YESbox!

YESBOX TALENT-WE SUPPORTAR TEAM RYNKEBY!

Team Rynkeby- God Morgon är en del i ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris.

2100 cyklister från sju länder och pengarna går oavkortat till barn med cancer

Ett projektet med 2100 motionscyklister och 450 funktionärer fördelade på 54 lokala lag från Sverige, Danmark, Finland, Norge, Färöarna, Island och Tyskland. Deltagarna väljs ut bland tusentals sökanden som fyllt i en ansökningsblankett på Team Rynkeby – God Morgons webbplats.

Under året ska deltagarna inte bara förbereda sig på att cykla dryga 1 200 km till Paris, utan förpliktar sig också att göra en insats för att samla in pengar till barn med cancer och deras familjer.

YESbox Talent är stolt sponsor av Team Rynkeby 2019!

Läs mer här

EnglishSwedish