VÅRA VERKTYG

Hur jobbar ni idag med medarbetarsamtal & medarbetarundersökningar?

BOKA DEMO

Vi på Yesbox Talent vill att organisationer ska få ut mer av sina medarbetarsamtal & medarbetarundersökningar. Vi har därför utvecklat Yesbox Puls som gör det möjligt att enkelt mäta pulsen på arbetsplatsen, samt Yesbox Samtal, ett kreativt spel som effektiviserar medarbetarsamtalet och skapar en bra dialog mellan chef & medarbetare. Allt grundar sig i den senaste hjärnforskningen inom neuroledarskap.

YESBOX PULS

Medarbetarundersökningen som mäter pulsen på era medarbetare

YESbox Puls är verktyget som får er organisation att fokusera på det som är viktigt vid rätt tillfälle. Istället för att skicka ut en medarbetarundersökning en gång per år  hjälper vi er istället att göra flera mindre pulsmätningar under året för att mäta pulsen på era medarbetare kontinuerligt. YESbox Puls hjälper er tydligt följa upp och skapa det fokus ni vill ha och behöver.

YESBOX SAMTAL

Kreativa & effektiva medarbetarsamtal

YESbox Samtal skapar en bra dialog mellan chef & medarbetare. Det är en blandning av ett fysiskt spel med värdekort och ett digital t verktyg där du dokumenterar allt. Korten som används under medarbetarsamtalet, bygger på värderingar och hjälper till med målsättning & handlingsplan. 

YESBOX TALENT

Skapa engagerade medarbetare

Yesbox Talent vill att organisationer ska förstå syftet med medarbetarsamtal & medarbetarundersökningar. Därför erbjuder vi ,utöver Yesbox Puls & Yesbox Samtal, ytterligare verktyg för att skapa motivation och öka engagemanget hos era medarbetare .  Med utgångspunkt i neuroledarskap hjälper vi er organisation mot rätt riktning.