Yesbox

För dig som vill lite mer

BOKA DEMO

Digitala verktyg för hjärta och hjärna

 

Organisationer utvecklas och når framgång när de använder vår digitala tjänst därför att den…

  • framhäver teamet som den drivande kraften och fokuserar på individers styrkor
  • förstärker organisationens fokus och riktning genom löpande dialoger och undersökningar
  • mäter och analyserar för insikt, reflektion, uppmuntran och handling
  • integrerar vetenskap, kunskap och råd för vägledning och lärande
  • främjar struktur av information, kunskap och idéer för delning, samarbete och samskapande
  • ser varje organisation, team och individ som unik och anpassar sig därefter

Historia

Yesbox startade 2017 utifrån en frustration att dagens medarbetarundersökningar och medarbetarsamtal inte fungerar. År 2021 ombildades bolaget som idag erbjuder en plattform av tjänster för chefer och medarbetare med dialog och analys i centrum. Vårt mål är att utveckla marknadens mest effektiva digitala plattform där pulsmätningar, dialoger och analyser är i centrum.

För unika organisationer med unika behov.

Våra ägare:

Claes Rydberg, ansvar för utveckling av plattformen utbildad på Handelshögskolan i Stockholm med en bakgrund som internationell Vd och inom olika branscher samt ägare och grundare av ett IT bolag. Han har under 20 år byggt en teknisk bas som Yesbox utgår ifrån. Motto: ”Tänk efter länge före”

Kicki Molin VD och arbetande konsult bakgrund i undersökningsbranschen som VD och projektledare samt arbetat som management konsult. Utbildad i ekonomi /statistik på Uppsala universitet och under de senaste 10 åren certifierad ledarskapsutvecklare. Fd elitidrottare En doer som svarar ”Gör det nu.”

Mod (i samverkan)

 Våra kunder har gång på gång bevisat på modigt ledarskap. I en värld full av mängder av val har vi en tendens att vända oss till samma lösningar. Vi har dock sett att samverkan och mod skapar både nya lösningar och bättre resultat.

Yesbox  tjänster bygger på år av forskning och upprepande bevis för att skapa resultat. Vi siktar på långsiktiga lösningar som kräver modigt ledarskap. 

Fokus

Vi människor är både logiska, känslodrivna och sociala.

Men hjärtat behöver vara med i det vi gör. Att hitta ett gemensamt fokus är viktigt.  Det gör att vi kan göra rätt val och skapa mening i vår vardag dvs skapa bra förutsättningar att gå i samma riktning.

Våra metoder fokuserar på mål motivation och känslor i rätt riktning.

Resultat

För att man ska känna att det händer något måste det man gör visa resultat direkt i praktiken.

Då bevisas nyttan medan man är på väg. Vi på Yesbox ser ofta att våra verktyg visar resultat och göra skillnad i praktiken. 

Med hjälp av smart teknik och relevant kunskap om beteenden kan vi leverera praktiska prisvärda verktyg som gör skillnad och skapar tydliga resultat i er verksamhet.