Följ upp

för framgång

 

Boka demo

Yesbox: er partner för Utveckling och Engagemang

 

Välkommen till Yesbox, er partner för att utveckla organisationen och skapa engagemang, positiva attityder och stärkt laganda genom medarbetarsamtal och pulsmätningar.

 

Maximera Engagemang med

Pulsande mätningar och roliga

medarbetarsamtal

Med Yesbox får ni inte bara insikter genom pulsmätningar och medarbetarundersökningar, utan även möjligheten att följa upp drivkrafter och kompetenser genom smarta och roliga medarbetarsamtal.

 

Få Insikter och Skapa Engagemang med Yesbox

Yesbox ger er en oslagbar fördel med kontinuerlig medarbetarfeedback och pulsmätningar som främjar laganda, engagemang och ett positivt mindset. Genom våra anpassningsbara dashboards och heatmaps får ni en djup förståelse för er organisation.

 

Din Partner för utveckling

Vi är er brygga för att hantera utmaningar och möjligheter, med färdiga lösningar och anpassningsbara mallar som möter era unika behov. Låt oss guida er mot en positiv och framgångsrik framtid för ert företag med Yesbox Medarbetar- och Pulsundersökningar. 📈💼

Testa Yesbox verktyg och utvecklas

Vill du prova verktyget till självkostnad? Fyll i formuläret här så skickar vi mer information och möjlighet att utvärdera vårt Puls verktyg.

Yesbox hjälper er att sätta upp och att följa upp undersökningen
Med lång erfarenhet och stor kunskap inom HR undersökningar och analys kan vi hjälpa er hela vägen
Våra experter kan alltså stödja i allt från vilka frågor som ska ställas till hur ni bör agera på resultaten.

Professionalism
Vi arbetar med mått och undersökningsprocesser som är baserade på vetenskap och erkänt ‘best practice’. Våra medarbetare besitter lång relevant erfarenhet och expertis inom undersökningar, ledarskap, coaching och förändringsprocesser.

Teknologi
Vår tekniska plattform erbjuder databaser för mätningar (fakta), dialog (samtal om resultat), och uppföljning (aktivitets/handlingsplan) och har en stark support för flerdimensionell analys av resultat i grafisk form. Varje organisation kan med frågebibliotek och relevanta referensvärden skräddarsy sitt upplägg, med stöd eller på egen hand. Använd Yesbox verktyg på mobil, surfplatta eller desktop.

Partnerskap och flexibilitet
För oss är ett kontinuerligt samarbete med kunden viktigt och förändringar i behov och verksamhet möts upp. Vi erbjuder det stöd som krävs för att kunden på ett effektivt och enkelt sätt kan hålla tydligt fokus för regelbundna mätningar under året, med kompletterande utskick om så önskas. Våra kunders förändrade behov samt feedback och synpunkter är en viktig del i utvecklingen av våra verktyg.