REFERENSER

Lyssna på våra kunder

BOKA DEMO

Så här säger våra kunder om oss…

Vi tycker att det är viktigt med engagemang och det stämmer väldigt bra överens med hur YESbox Puls funkar, lösningen är enkel och tydlig att jobba med. Samarbetet har fungerat otroligt bra. Vi har hållit tidplaner, vi har utvecklat undersökningen så att den känns mer relevant för oss och vi har kunnat välja de delar som är viktiga för oss. Jag skulle absolut rekommendera YESbox Puls som ett bra verktyg för medarbetarundersökningar.

Christina Johansson

Head of Communications, Knowit AB med över 2000 anställda i Norden

Tack vare YESbox Talent har jag lyckats få till helt nya samtal med mina medarbetare. Anställda som inte ville gå på medarbetarsamtal, eller som undrade om vi inte var klara mitt under samtalet, började plötsligt föra dialog på ett helt nytt sätt. Vi kan jobba vidare med organisationens värderingar och jag kan vara tydlig med att jag både vill förstå mina medarbetare samtidigt som jag sätter ramar och visar en tydlig väg. Jag rekommenderar verkligen YESbox Samtal.

Erik Berglind

Chef, Service Gästrikland, region Gävleborg

“Det finns ett annat engagemang nu. Medarbetarnas synpunkter kommer fram tydligt och det bästa är att det kommer från medarbetarna, ej från chefen. Det blir en dialog istället för en presentation.”

Jan Sigurdh

VD, Hällde

YESbox Samtal fungerar utmärkt för oss och vi är mycket nöjda. Enkelt och överskådligt, och ger oss en mycket bra möjlighet till individuell uppföljning med naturlig koppling till målen. Verktyget skapar en bra, avslappnad men tydlig process för samtalen och det är enkelt att få till en bra dialog.

Ann-Sophie Myrefelt

Hotelldirektör, Radisson Blu Uppsala

”Att jobba med kort och värderingar på detta sätt har en fantastisk kraft!”

Peter Bolt

Chef, SWECO

Kommunikationen öppnas upp åt båda hållen och det gör att man möts på ett helt annat sätt med YESbox Samtal.

Eva Pettersson

HR-chef, SSM

EnglishSwedish