Referenser

Det här säger våra kunder om oss:

”Vi tycker att det är viktigt med engagemang och det stämmer väldigt bra överens med hur YESbox Puls funkar, lösningen är enkel och tydlig att jobba med. Samarbetet har fungerat otroligt bra. Vi har hållit tidplaner, vi har utvecklat undersökningen så att den känns mer relevant för oss och vi har kunnat välja de delar som är viktiga för oss. Jag skulle absolut rekommendera YESbox Puls som ett bra verktyg för medarbetarundersökningar.”

– Christina Johansson, Head of Communications Knowit AB med över 2000 anställda i Norden

“YESbox Samtal fungerar utmärkt för oss och vi är mycket nöjda. Enkelt och överskådligt, och ger oss en mycket bra möjlighet till individuell uppföljning med naturlig koppling till målen. Verktyget skapar en bra, avslappnad men tydlig process för samtalen och det är enkelt att få till en bra dialog.”

– Ann-Sophie Myrefelt, Hotelldirektör Radisson Blu Uppsala

“Med YESbox Samtal fick vi en avslappnad och givande dialog. Framförallt är det väldigt enkelt och frågorna lyfter fram det som är viktigast för varje enskild individ.  Samtalet i kombination med handlingsplanen är ett smidigt sätt att omvandla ord till handling. Tack vare det goda stödet och fina samarbetet med den mycket kompetenta personalen på YESbox Talent så är detta ett lyckat koncept”

– Ted af Rolén, Personalchef Ortogonal AB

“Kommunikationen öppnas upp åt båda hållen och det gör att man möts på ett helt annat sätt med YESbox Samtal.”

– Eva Pettersson, HR-chef SSM

”Tack vare YESbox Talent har jag lyckats få till helt nya samtal med mina medarbetare. Anställda som inte ville gå på medarbetarsamtal, eller som undrade om vi inte var klara mitt under samtalet, började plötsligt föra dialog på ett helt nytt sätt. Vi kan jobba vidare med organisationens värderingar och jag kan vara tydlig med att jag både vill förstå mina medarbetare samtidigt som jag sätter ramar och visar en tydlig väg. Jag rekommenderar verkligen YESbox Samtal.”

– Erik Berglind, chef Service Gästrikland, region Gävleborg

“Traditionellt och slentrianmässigt används mallar till utvecklingssamtal. YESbox Samtal ger en ny och ytterligare dimension till att öppna upp för andra aspekter som är viktiga för utveckling av arbetet, medarbetaren och företaget.”

– Lina Lundström, Delägare Lundströms Fastigheter, Boden