REFERENSER

Lyssna på våra kunder

BOKA DEMO

Så här säger våra kunder om oss…

Vi tycker att det är viktigt med engagemang och det stämmer väldigt bra överens med hur YESbox Puls funkar, lösningen är enkel och tydlig att jobba med. Samarbetet har fungerat otroligt bra. Vi har hållit tidplaner, vi har utvecklat undersökningen så att den känns mer relevant för oss och vi har kunnat välja de delar som är viktiga för oss. Jag skulle absolut rekommendera YESbox Puls som ett bra verktyg för medarbetarundersökningar.

Christina Johansson

Head of Communications, Knowit AB med över 2000 anställda i Norden

Tack vare YESbox Talent lyckades jag få till helt nya samtal med mina medarbetare. Anställda som inte ville gå på medarbetarsamtal, eller som undrade om vi inte var klara mitt under samtalet, började plötsligt föra dialog på ett helt nytt sätt. Vi kan jobba vidare med organisationens värderingar och jag kan vara tydlig med att jag både vill förstå mina medarbetare samtidigt som jag sätter ramar och visar en tydlig väg. Jag rekommenderar verkligen YESbox Samtal.

Erik Berglind

Chef, Service Gästrikland, region Gävleborg

Jag fick tips från en kollega som arbetat med YESbox Samtal på en annan arbetsplats och tyckte att det var bra. Det skulle vara ett mer öppet samtal i stället för färdiga frågor. Ett bra här och nu diskussionsunderlag. Först var jag skeptisk. Det lät lite flummigt.

Det fanns frågor att utgå ifrån men var mer coachande och som chef skulle man kunna jämför sin grupps svar. Men samtalet skulle styras mer av individen. Först var jag  inte helt tänd på idén. Men jag träffade YESbox och blev jätteintresserad. Det här var så mycket bättre.
Det var lättare att använda som ny som chef och har du varit chef länge är det ibland svårt att ställa nya frågor och hitta nya infallsvinklar utifrån individen och den situation som råder här och nu.  Det blev medarbetarsamtal för individen mer indirekt för chefen och faktiskt även för företaget. Det blir mer inspirerande för båda.
Det var roligt att göra det som medarbetare. Det var mer intressant. 
Det har varit lätt att få in nya chefer i det. Lätt för en chef att ta över det som var sagt i samtalet med chefen innan. Eller en person som har haft två chefer, det funkar även att använda det så, det är ett flexibelt och ett anpassningsbart verktyg.

YESbox Samtal funkar väldigt bra med vår värderingstyrda kultur.

Eva Pettersson

fd HR-chef, SSM

“Det finns ett annat engagemang nu. Medarbetarnas synpunkter kommer fram tydligt och det bästa är att det kommer från medarbetarna, ej från chefen. Det blir en dialog istället för en presentation.”

Jan Sigurdh

VD, Hällde

”Att jobba med kort och värderingar på detta sätt har en fantastisk kraft!”

Peter Bolt

Chef, SWECO

YESbox Samtal fungerar utmärkt för oss och vi är mycket nöjda. Enkelt och överskådligt, och ger oss en mycket bra möjlighet till individuell uppföljning med naturlig koppling till målen. Verktyget skapar en bra, avslappnad men tydlig process för samtalen och det är enkelt att få till en bra dialog.

Cecilia Wingård

Hotelldirektör, Såstaholm hotel & konferens Stockholm

EnglishSwedish