VÅRA TJÄNSTER

Hur skapar ni växtkraft?

Dags att skapa bättre förutsättningar för samarbete och utveckling inom just din organisation med hjälp av vår digitala plattform Yesbox?

Vår ide´ skapades 2016 utifrån en frustration att både medarbetarsamtal och medarbetarundersökningar inte stöttade organisationer som de skulle. Idag har vi ett modultänk och tar vid behov ett större grepp kring HR frågor.

Vi erbjuder en modern och enkel lösning där målmodul, aktivitetsplaner, olika dialoger och Pulsmätningar kan kombineras, förstärka och samverka.

Det bästa medarbetarsamtalet jag någonsin haft” säger flera av våra kunders medarbetare (tex Kalle på Hellsten)

“Medarbetarna tar mer ansvar och fler egna initiativ” säger bl a Jan på Hällde

Kicki molin och Eva eliasson yesbox talent motivationscoacher

 

Yesbox Dialog

Lyssna, leda och agera 

Yesbox Dialoger finns för olika skeden  i processen mellan chef & medarbetare. Motivations-samtal med värdekort, kompetenssamtal, målsamtal och 1:1 dialoger samlas övergripande online. Följ upp, utmana och motivera med hjälp av målsättningar & aktiviteter i en handlingsplan.

Yesbox Puls

Insikt och utveckling av team och organisation

Yesbox Puls skapar en bra utgångspunkt i dialogen och fokus kring viktiga frågor. Genom att kontinuerligt följa trenden och skapa dialog utvecklas teamet. Med Yesbox Puls får ni råd och gör det enkelt att sätta det fokus ni vill ha. Vid rätt tillfälle.

 

Yesbox team

 Yesbox Team och Consulting

Skräddarsydda lösningar 

Yesbox jobbar med ett antal kompletterande verktyg som tex drivkraftsanalys för team och individer och 360 graders analys för ledare. Våra konsulter stöttar  efter behov. Skapar insikter och dialog samt  engagemang.  Våra metoder grundar sig i den senaste hjärnforskningen, med utgångspunkt i neuroledarskap.

EnglishSwedish