Yesbox Puls

_

Yesbox Puls

Effektiv Medarbetarundersökning 

_

Vad behöver ni fokusera på just nu för att nå era mål? Varför underpresterar helt plötsligt en avdelning? Vad är det som är otydligt eller finns det något outtalat på arbetsplatsen? Vi på Yesbox Talent vill göra det enkelt för er. Det smidigaste sättet att få reda på vad som händer på en arbetsplats är att mäta. Korta, kontinuerliga mätningar som snabbt ger dig resultat i vad ni ska lägga fokus på och vad som behövs göras för att nå era mål.  Verktyget Yesbox Puls är utvecklat av erfarna konsulter och har sin grund i hjärnforskning & den välprövade SCARF-modellen (läs mer om SCARF här).

Ni får:

_
  • Resultatanalyser och grafer online
  • Enkla visuella rapporter
  • Automatgenererade kommentarer på alla nivåer
  • Relevanta referensvärden
  • Resultatnivå och tillgång efter behörighet

Verktyget:

_
  • Integritetsskyddat
  • Forskningsbaserade frågor / områden
  • Skräddarsydda frågor
  • SMS eller email utskick
  • Visuella rapporter

Testa verktyget!

_

Vill du testa verktyget? Fyll i formuläret här till höger så skickar vi mer information och ett inlogg så du får möjlighet att leka runt i verktyget.

Yesbox Talent_mät pulsen_medarbetare

 

.

Professionalism Vi arbetar med mått och undersökningsprocesser som är baserade på vetenskap och erkänt ‘best practice’. Våra medarbetare besitter lång relevant erfarenhet och expertis inom undersökningar, ledarskap, coaching och förändringsprocesser.

Teknologi Vår tekniska plattform hanterar mätningar (fakta), dialog (samtal om resultat), och uppföljning (aktivitets/handlingsplan) i ett och samma verktyg och har en stark support för flerdimensionell analys av resultat i grafisk form. Varje organisation kan med frågebibliotek och relevanta referensvärden skräddarsy sitt upplägg, med stöd eller på egen hand. Användning av verktyg på mobil, surfplatta och desktop.

Partnerskap och flexibilitet För oss är ett kontinuerligt samarbete med kunden viktigt och förändringar i behov och verksamhet möts upp. Vi erbjuder det stöd som krävs för att kunden på ett effektivt och enkelt sätt kan hålla tydligt fokus för regelbundna mätningar under året, med kompletterande utskick om så önskas. Våra kunders förändrade behov samt feedback och synpunkter är en viktig del i utvecklingen av våra verktyg.

Välj det som passar bäst för er!

Traditionell-
arbetsmiljö

En större mätning 1 gång / år
Längre enkät
Flera områden samtidigt
Brett fokus med mer analys under en viss period

Delaktighet-medarbetarundersökning

2-4 mätningar / år
Formbarometer
+NPS varje gång
Lägg till viktiga områden säsongsvis
Planera i förväg

Kontinuerlig närvaro-
förändringsledning

Fler än 5 mätningar/år
Korta och snabba mätningar
Rätt fokus vid rätt tillfälle
Sprid ut frågorna