Undersök

för organisationens framtid

 

Boka demo

Utveckla organisationen

med Yesbox

Medarbetar och Puls-undersökningar

 

Få insikter om organisationens välmående och engagemang samt agera direkt på värdefull feedback med Yesbox. Med stort engagemang anpassar vi oss efter era specifika behov och branscher. Våra analyser ger djupgående insikter om allt från kultur till strategier och arbetsmiljöfrågor.

Yesbox Puls ger er oslagbar fördel med kontinuerlig medarbetarfeedback som stödjer er kultur och strategi. Våra pulsmätningar främjar laganda, engagemang och mindset. Våra anpassningsbara dashboards och heatmaps ger djup förståelse för organisationen.

Vi är er brygga till att hantera utmaningar och möjligheter. Våra analyser och resultat guider er på alla nivåer i organisationen med realistiska referensvärden för att sätta er på rätt spår.

Yesbox erbjuder färdiga lösningar och anpassningsbara mallar för att möta era unika behov. Våra kraftfulla analyser och datavisualiseringar identifierar utmaningar och styrkor, och våra automatiserade råd blir drivkrafter för framsteg.

Maximera värdet av er undersökning med våra presentationer och workshops. Vi strävar efter att vara er partner för framgång, inte bara er leverantör.

Skapa en positiv och framgångsrik framtid för ert företag med Yesbox Medarbetar- och Pulsundersökningar.

Er resa mot förändring börjar här – låt oss guida er mot framgång! 💼📈👥

Testa Yesbox verktyg och utvecklas

Vill du prova verktyget till självkostnad? Fyll i formuläret här så skickar vi mer information och möjlighet att utvärdera vårt Puls verktyg.

Yesbox hjälper er att sätta upp och att följa upp undersökningen
Med lång erfarenhet och stor kunskap inom undersökningar och analys kan vi hjälpa er hela vägen
Våra experter kan alltså stödja i allt från vilka frågor som ska ställas till hur ni bör agera på resultaten.

Professionalism
Vi arbetar med mått och undersökningsprocesser som är baserade på vetenskap och erkänt ‘best practice’. Våra medarbetare besitter lång relevant erfarenhet och expertis inom undersökningar, ledarskap, coaching och förändringsprocesser.

Teknologi
Vår tekniska plattform erbjuder databaser för mätningar (fakta), dialog (samtal om resultat), och uppföljning (aktivitets/handlingsplan) och har en stark support för flerdimensionell analys av resultat i grafisk form. Varje organisation kan med frågebibliotek och relevanta referensvärden skräddarsy sitt upplägg, med stöd eller på egen hand. Använd Yesbox verktyg på mobil, surfplatta eller desktop.

Partnerskap och flexibilitet
För oss är ett kontinuerligt samarbete med kunden viktigt och förändringar i behov och verksamhet möts upp. Vi erbjuder det stöd som krävs för att kunden på ett effektivt och enkelt sätt kan hålla tydligt fokus för regelbundna mätningar under året, med kompletterande utskick om så önskas. Våra kunders förändrade behov samt feedback och synpunkter är en viktig del i utvecklingen av våra verktyg.